+36 30 377 9389 , +36 30 270 0680

Cégünk egy emberöltő óta foglalkozik balatoni vendéglátással és borászattal. Üzleteinkben megtalálhatják mindazt, ami egy jó balatoni üdüléshez szükséges. Várjuk Önöket négycsillagos minőségű bor- és wellness hotelünkben, Balaton parti apartmanjainkban.

Kedves Vendégeink!

Üzleteinkben megtalálhatják mindazt, ami egy jó balatoni üdüléshez szükséges. Hangulatos, ízes étkeken kívül várjuk Önöket négycsillagos minőségű bor- és welness hotelünkben, Balaton parti apartmanjainkban. Rendelkezünk bringabérlettel, internet lehetőséggel. Saját pincészetünk borait és saját pálinkánkat tudják kóstolni. Helyet adunk rendezvényeknek is: 140 főig hangtechnikával, projektorral, szekcionálási lehetőséggel rendelkező nagytermünk magas igényeket elégít ki. A Viktor Bor- és Vendégház szabadtéri és zárt étteremmel – benne kemencés ételekkel – négycsillagos minőséget elérő hotellel, wellnessel, fitnesszel, látvány borospincével, vinotékával, Internet Cafeval, koktélbárral és bringabérlettel rendelkezik. A ház a központi strandtól 150 méter távolságra fekszik. A vendégház várja vendégeit nyáron kívüli időszakban is: a zárt wellness és a fűtött vízű, fedhető medence és pancsoló kellemes programot kínál hűvösebb-hidegebb időben is.

A Strandgrill Erika Balatonmáriafürdőn, a központi strandon található. A strand legszebb teraszán történő kiszolgálás alatt a vendégeknek igazi „beach” hangulatban lehet részük. A kínálatban megtalálhatók a hagyományos strandi ételek, mint a különféle pizzák, lángosok és palacsinták, de egyedülálló kínálatunkban szerepelnek főételek és halak, grillen sült húsok, saját készítésű grillkolbász, gyros, üde salátavariációk, fagylaltkelyhek, friss rétes és csapolt sörök. Az üzlet felett a Magyar Tenger vizének közvetlen közelében egy 90 m2 alapterületű ötszobás lakás és kettő 45 nm-es vízparti apartman várja vendégeit.

Minden szállóvendégünknek ingyenes strandbelépőt biztosítunk a Kék Hullám Zászlóval kitüntetett balatonmáriafürdői Központi Strandra. Minden vendégünk kiegyenlítheti szolgáltatásainkat a forgalomban lévő csekkekkel (SZÉP Kártya, Erzsébet Utalvány, Üdülési Csekk, Cheque Dejeuner, Sodexo, Accor Services, Ticket Restaurant), igénybe vehetik a Balaton Card és Hungary Card kedvezményeit.

A Tengerdi Kft. menedzsmentjének több, mint két évtizedes szakmai tapasztala garancia arra, hogy üdülő és étkező vendégeink élvezni fogják cégünk szolgáltatásait.

Elérhetőségeink

Viktor Bor- és Vendégház

Strandgrill Erika